Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker
Research output: Book/Report › Report › Research
Standard
Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. / Olsen, Jakob Vesterlund; Jørgensen, Thyge Lauge; Schlægelberger, Sisse Villumsen .
Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2023. 28 p. (IFRO Dokumentation; No. 2023/02).Research output: Book/Report › Report › Research
Harvard
Olsen, JV, Jørgensen, TL & Schlægelberger, SV 2023, Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. IFRO Dokumentation, no. 2023/02, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.
APA
Olsen, J. V., Jørgensen, T. L., & Schlægelberger, S. V. (2023). Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Dokumentation No. 2023/02
Vancouver
Olsen JV, Jørgensen TL, Schlægelberger SV. Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2023. 28 p. (IFRO Dokumentation; No. 2023/02).
Author
Bibtex
@book{6a956879f8dc4a33ac0e3c236a226bd3,
title = "Omkostninger ved produktionen af grisek{\o}d i lyset af forbruger{\o}nsker",
author = "Olsen, {Jakob Vesterlund} and J{\o}rgensen, {Thyge Lauge} and Schl{\ae}gelberger, {Sisse Villumsen}",
year = "2023",
language = "Dansk",
series = "IFRO Dokumentation",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2023/02",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker
AU - Olsen, Jakob Vesterlund
AU - Jørgensen, Thyge Lauge
AU - Schlægelberger, Sisse Villumsen
PY - 2023
Y1 - 2023
M3 - Rapport
T3 - IFRO Dokumentation
BT - Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker
PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet
ER -
ID: 347479673