Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker

Research output: Book/ReportReportResearch

Standard

Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. / Olsen, Jakob Vesterlund; Jørgensen, Thyge Lauge; Schlægelberger, Sisse Villumsen .

Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2023. 28 p. (IFRO Dokumentation; No. 2023/02).

Research output: Book/ReportReportResearch

Harvard

Olsen, JV, Jørgensen, TL & Schlægelberger, SV 2023, Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. IFRO Dokumentation, no. 2023/02, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.

APA

Olsen, J. V., Jørgensen, T. L., & Schlægelberger, S. V. (2023). Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Dokumentation No. 2023/02

Vancouver

Olsen JV, Jørgensen TL, Schlægelberger SV. Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2023. 28 p. (IFRO Dokumentation; No. 2023/02).

Author

Olsen, Jakob Vesterlund ; Jørgensen, Thyge Lauge ; Schlægelberger, Sisse Villumsen . / Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2023. 28 p. (IFRO Dokumentation; No. 2023/02).

Bibtex

@book{6a956879f8dc4a33ac0e3c236a226bd3,
title = "Omkostninger ved produktionen af grisek{\o}d i lyset af forbruger{\o}nsker",
author = "Olsen, {Jakob Vesterlund} and J{\o}rgensen, {Thyge Lauge} and Schl{\ae}gelberger, {Sisse Villumsen}",
year = "2023",
language = "Dansk",
series = "IFRO Dokumentation",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2023/02",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker

AU - Olsen, Jakob Vesterlund

AU - Jørgensen, Thyge Lauge

AU - Schlægelberger, Sisse Villumsen

PY - 2023

Y1 - 2023

M3 - Rapport

T3 - IFRO Dokumentation

BT - Omkostninger ved produktionen af grisekød i lyset af forbrugerønsker

PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

ER -

ID: 347479673