Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning : den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. / Holm, L.

Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. ed. / A. Astrup; L. Garby; S. Stender. København : Handelshøjskolens Forlag, 1997. p. 184-196.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Holm, L 1997, Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. in A Astrup, L Garby & S Stender (eds), Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. Handelshøjskolens Forlag, København, pp. 184-196.

APA

Holm, L. (1997). Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. In A. Astrup, L. Garby, & S. Stender (Eds.), Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi (pp. 184-196). Handelshøjskolens Forlag.

Vancouver

Holm L. Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. In Astrup A, Garby L, Stender S, editors, Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. København: Handelshøjskolens Forlag. 1997. p. 184-196

Author

Holm, L. / Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning : den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle. Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi. editor / A. Astrup ; L. Garby ; S. Stender. København : Handelshøjskolens Forlag, 1997. pp. 184-196

Bibtex

@inbook{7f6bc800a1b711ddb6ae000ea68e967b,
title = "Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning: den samfundsm{\ae}ssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ern{\ae}ringsoplysningens rolle",
author = "L. Holm",
note = "Ukendte organisationer '\'Forskningsinstitut for Human Ern{\ae}ring\''",
year = "1997",
language = "Dansk",
isbn = "87-16-11525-2",
pages = "184--196",
editor = "A. Astrup and L. Garby and S. Stender",
booktitle = "Menneskets ern{\ae}ring : fra molekyl{\ae}rbiologi til sociologi",
publisher = "Handelsh{\o}jskolens Forlag",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Faktorer af betydning for kostvaner i den danske befolkning

T2 - den samfundsmæssige produktion, hverdagslivets organisering, mad og subjektivitet, hverdagens mad, mad i familien, den sunde mad, ernæringsoplysningens rolle

AU - Holm, L.

N1 - Ukendte organisationer '\'Forskningsinstitut for Human Ernæring\''

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-16-11525-2

SP - 184

EP - 196

BT - Menneskets ernæring : fra molekylærbiologi til sociologi

A2 - Astrup, A.

A2 - Garby, L.

A2 - Stender, S.

PB - Handelshøjskolens Forlag

CY - København

ER -

ID: 7721339