Funktionelle fødevarer
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education
Standard
Funktionelle fødevarer. / Holm, Lotte.
Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. ed. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. ed. København : Munksgaard , 2012. p. 239-251.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Education
Harvard
Holm, L 2012, Funktionelle fødevarer. in L Holm & ST Kristensen (eds), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave edn, Munksgaard , København , pp. 239-251. <http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx>
APA
Holm, L. (2012). Funktionelle fødevarer. In L. Holm, & S. T. Kristensen (Eds.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udgave ed., pp. 239-251). Munksgaard . http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx
Vancouver
Holm L. Funktionelle fødevarer. In Holm L, Kristensen ST, editors, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave ed. København : Munksgaard . 2012. p. 239-251
Author
Bibtex
@inbook{b4332972cb1f4f099d77bc8ffc007c8b,
title = "Funktionelle f{\o}devarer",
author = "Lotte Holm",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0929-1",
pages = "239--251",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2. udgave",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Funktionelle fødevarer
AU - Holm, Lotte
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-628-0929-1
SP - 239
EP - 251
BT - Mad, mennesker og måltider
A2 - Holm, Lotte
A2 - Kristensen, Søren Tange
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 40350202