Funktionelle fødevarer

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

Standard

Funktionelle fødevarer. / Holm, Lotte.

Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. ed. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. ed. København : Munksgaard , 2012. p. 239-251.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

Harvard

Holm, L 2012, Funktionelle fødevarer. in L Holm & ST Kristensen (eds), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave edn, Munksgaard , København , pp. 239-251. <http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx>

APA

Holm, L. (2012). Funktionelle fødevarer. In L. Holm, & S. T. Kristensen (Eds.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udgave ed., pp. 239-251). Munksgaard . http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx

Vancouver

Holm L. Funktionelle fødevarer. In Holm L, Kristensen ST, editors, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave ed. København : Munksgaard . 2012. p. 239-251

Author

Holm, Lotte. / Funktionelle fødevarer. Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. editor / Lotte Holm ; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. ed. København : Munksgaard , 2012. pp. 239-251

Bibtex

@inbook{b4332972cb1f4f099d77bc8ffc007c8b,
title = "Funktionelle f{\o}devarer",
author = "Lotte Holm",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0929-1",
pages = "239--251",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2. udgave",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Funktionelle fødevarer

AU - Holm, Lotte

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-628-0929-1

SP - 239

EP - 251

BT - Mad, mennesker og måltider

A2 - Holm, Lotte

A2 - Kristensen, Søren Tange

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

ID: 40350202