Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Standard

Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel. / Jensen, Karsten Klint; Forkman, Björn; Sandøe, Peter.

Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. ed. / Geir Tveit; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. p. 93-101.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterCommunication

Harvard

Jensen, KK, Forkman, B & Sandøe, P 2011, Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel. in G Tveit & P Sandøe (eds), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering, pp. 93-101. <https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf>

APA

Jensen, K. K., Forkman, B., & Sandøe, P. (2011). Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel. In G. Tveit, & P. Sandøe (Eds.), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen? (pp. 93-101). Center for Bioetik og Risikovurdering. https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf

Vancouver

Jensen KK, Forkman B, Sandøe P. Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel. In Tveit G, Sandøe P, editors, Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering. 2011. p. 93-101

Author

Jensen, Karsten Klint ; Forkman, Björn ; Sandøe, Peter. / Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel. Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. editor / Geir Tveit ; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. pp. 93-101

Bibtex

@inbook{2ea2c3ddaee5480cbfd0cc9183c4ea71,
title = "Hvor mange kompromiser har {\o}kologien r{\aa}d til?: {\ae}gproduktion som eksempel",
author = "Jensen, {Karsten Klint} and Bj{\"o}rn Forkman and Peter Sand{\o}e",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-8-5",
pages = "93--101",
editor = "Geir Tveit and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}kologiske f{\o}devarer – hvor bev{\ae}ger forbrugerne sig hen?",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Hvor mange kompromiser har økologien råd til?

T2 - ægproduktion som eksempel

AU - Jensen, Karsten Klint

AU - Forkman, Björn

AU - Sandøe, Peter

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-988065-8-5

SP - 93

EP - 101

BT - Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?

A2 - Tveit, Geir

A2 - Sandøe, Peter

PB - Center for Bioetik og Risikovurdering

ER -

ID: 33794584