Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige
Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Communication
Standard
Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige. / Lassen, Jesper; Holm, Lotte.
Kød: en antologi. ed. / Gjerris Mickey; Rune Klingenberg; Gitte Meyer; Geir Tveit. Tiderne Skifter, 2012. p. 77-90.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter › Communication
Harvard
Lassen, J & Holm, L 2012, Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige. in G Mickey, R Klingenberg, G Meyer & G Tveit (eds), Kød: en antologi. Tiderne Skifter, pp. 77-90. <http://www.tiderneskifter.dk/default.asp?pid=42&bogid=600>
APA
Lassen, J., & Holm, L. (2012). Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige. In G. Mickey, R. Klingenberg, G. Meyer, & G. Tveit (Eds.), Kød: en antologi (pp. 77-90). Tiderne Skifter. http://www.tiderneskifter.dk/default.asp?pid=42&bogid=600
Vancouver
Lassen J, Holm L. Kan det spises? sociale og kulturelle aspekter af det kødelige. In Mickey G, Klingenberg R, Meyer G, Tveit G, editors, Kød: en antologi. Tiderne Skifter. 2012. p. 77-90
Author
Bibtex
@inbook{c1b7ffb80950455585b2ac63193ea3ec,
title = "Kan det spises?: sociale og kulturelle aspekter af det k{\o}delige",
author = "Jesper Lassen and Lotte Holm",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7973-497-5",
pages = "77--90",
editor = "Gjerris Mickey and Rune Klingenberg and Gitte Meyer and Geir Tveit",
booktitle = "K{\o}d",
publisher = "Tiderne Skifter",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Kan det spises?
T2 - sociale og kulturelle aspekter af det kødelige
AU - Lassen, Jesper
AU - Holm, Lotte
PY - 2012
Y1 - 2012
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-7973-497-5
SP - 77
EP - 90
BT - Kød
A2 - Mickey, Gjerris
A2 - Klingenberg, Rune
A2 - Meyer, Gitte
A2 - Tveit, Geir
PB - Tiderne Skifter
ER -
ID: 38394904