Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Standard

Madlavning, fællesmåltider og sundhed : en litteraturstudie. / Ditlevsen, Kia; Holm, Lotte.

Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2016. 50 p. (IFRO Rapport; No. 251).

Research output: Book/ReportReportCommissioned

Harvard

Ditlevsen, K & Holm, L 2016, Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie. IFRO Rapport, no. 251, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.

APA

Ditlevsen, K., & Holm, L. (2016). Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Rapport No. 251

Vancouver

Ditlevsen K, Holm L. Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2016. 50 p. (IFRO Rapport; No. 251).

Author

Ditlevsen, Kia ; Holm, Lotte. / Madlavning, fællesmåltider og sundhed : en litteraturstudie. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2016. 50 p. (IFRO Rapport; No. 251).

Bibtex

@book{514a867f576f4ed99bfb096cc38d7e7c,
title = "Madlavning, f{\ae}llesm{\aa}ltider og sundhed: en litteraturstudie",
author = "Kia Ditlevsen and Lotte Holm",
year = "2016",
language = "Dansk",
series = "IFRO Rapport",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "251",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Madlavning, fællesmåltider og sundhed

T2 - en litteraturstudie

AU - Ditlevsen, Kia

AU - Holm, Lotte

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

T3 - IFRO Rapport

BT - Madlavning, fællesmåltider og sundhed

PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet

ER -

ID: 161731643