Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie
Research output: Book/Report › Report › Commissioned
Standard
Madlavning, fællesmåltider og sundhed : en litteraturstudie. / Ditlevsen, Kia; Holm, Lotte.
Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2016. 50 p. (IFRO Rapport; No. 251).Research output: Book/Report › Report › Commissioned
Harvard
Ditlevsen, K & Holm, L 2016, Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie. IFRO Rapport, no. 251, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet.
APA
Ditlevsen, K., & Holm, L. (2016). Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. IFRO Rapport No. 251
Vancouver
Ditlevsen K, Holm L. Madlavning, fællesmåltider og sundhed: en litteraturstudie. Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, 2016. 50 p. (IFRO Rapport; No. 251).
Author
Bibtex
@book{514a867f576f4ed99bfb096cc38d7e7c,
title = "Madlavning, f{\ae}llesm{\aa}ltider og sundhed: en litteraturstudie",
author = "Kia Ditlevsen and Lotte Holm",
year = "2016",
language = "Dansk",
series = "IFRO Rapport",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "251",
}
RIS
TY - RPRT
T1 - Madlavning, fællesmåltider og sundhed
T2 - en litteraturstudie
AU - Ditlevsen, Kia
AU - Holm, Lotte
PY - 2016
Y1 - 2016
M3 - Rapport
T3 - IFRO Rapport
BT - Madlavning, fællesmåltider og sundhed
PB - Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet
ER -
ID: 161731643