Praktisk håndtering af etiske kriterier: hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer?
Research output: Contribution to conference › Paper › Research
Standard
Praktisk håndtering af etiske kriterier : hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer? / Sandøe, P.; Hauge Madsen, K.; Lassen, J.
2000. Paper presented at Gensplejsede fødevarer : problemer og perspektiver, Købenahvn, 2000.Research output: Contribution to conference › Paper › Research
Harvard
Sandøe, P, Hauge Madsen, K & Lassen, J 2000, 'Praktisk håndtering af etiske kriterier: hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer?', Paper presented at Gensplejsede fødevarer : problemer og perspektiver, Købenahvn, 2000, 29/11/2010.
APA
Sandøe, P., Hauge Madsen, K., & Lassen, J. (2000). Praktisk håndtering af etiske kriterier: hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer?. Paper presented at Gensplejsede fødevarer : problemer og perspektiver, Købenahvn, 2000.
Vancouver
Sandøe P, Hauge Madsen K, Lassen J. Praktisk håndtering af etiske kriterier: hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer?. 2000. Paper presented at Gensplejsede fødevarer : problemer og perspektiver, Købenahvn, 2000.
Author
Bibtex
@conference{3e42b110a1ba11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Praktisk h{\aa}ndtering af etiske kriterier: hvordan kan forbrugernes etiske krav inddrages i godkendelsesprocedurer?",
author = "P. Sand{\o}e and {Hauge Madsen}, K. and J. Lassen",
note = "Sider: 106-119; Gensplejsede f{\o}devarer : problemer og perspektiver, K{\o}benahvn, 2000 ; Conference date: 29-11-2010",
year = "2000",
language = "Dansk",
}
RIS
TY - CONF
T1 - Praktisk håndtering af etiske kriterier
T2 - Gensplejsede fødevarer : problemer og perspektiver, Købenahvn, 2000
AU - Sandøe, P.
AU - Hauge Madsen, K.
AU - Lassen, J.
N1 - Sider: 106-119
PY - 2000
Y1 - 2000
M3 - Paper
Y2 - 29 November 2010
ER -
ID: 7771857