Forbrug af økologiske fødevarer

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Standard

Forbrug af økologiske fødevarer. / Wier, Mette; Smed, Sinne.

In: Nationaløkonomisk tidsskrift, Vol. 140, 2002, p. 312-326.

Research output: Contribution to journalJournal articleResearchpeer-review

Harvard

Wier, M & Smed, S 2002, 'Forbrug af økologiske fødevarer', Nationaløkonomisk tidsskrift, vol. 140, pp. 312-326.

APA

Wier, M., & Smed, S. (2002). Forbrug af økologiske fødevarer. Nationaløkonomisk tidsskrift, 140, 312-326.

Vancouver

Wier M, Smed S. Forbrug af økologiske fødevarer. Nationaløkonomisk tidsskrift. 2002;140:312-326.

Author

Wier, Mette ; Smed, Sinne. / Forbrug af økologiske fødevarer. In: Nationaløkonomisk tidsskrift. 2002 ; Vol. 140. pp. 312-326.

Bibtex

@article{d9da7c4057e2463faec855d0c8ede854,
title = "Forbrug af {\o}kologiske f{\o}devarer",
abstract = "Denne artikel gengiver hovedresultaterne fra et studie, der estimerer en model for fordelingen af forbruget af f{\o}devarer p{\aa} den del, der er {\o}kologisk, og den del, der er konventionelt fremstillet. Modellen er udformet, s{\aa} den kan anvendes i sammenh{\ae}ng med makro{\o}konomiske modeller, f{\o}rst og fremmest med AAGE (Agricultural Applied General Equilibrium) modellens eftersp{\o}rgselssystem. Integreres disse to modeller, forbedres grundlaget for at foretage beregninger af de samfunds{\o}konomiske konsekvenser af {\o}get oml{\ae}gning af landbruget til {\o}kologisk drift.",
author = "Mette Wier and Sinne Smed",
year = "2002",
language = "Dansk",
volume = "140",
pages = "312--326",
journal = "Nationaloekonomisk Tidsskrift",
issn = "0028-0453",
publisher = "Nationaloekonomisk Forening",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Forbrug af økologiske fødevarer

AU - Wier, Mette

AU - Smed, Sinne

PY - 2002

Y1 - 2002

N2 - Denne artikel gengiver hovedresultaterne fra et studie, der estimerer en model for fordelingen af forbruget af fødevarer på den del, der er økologisk, og den del, der er konventionelt fremstillet. Modellen er udformet, så den kan anvendes i sammenhæng med makroøkonomiske modeller, først og fremmest med AAGE (Agricultural Applied General Equilibrium) modellens efterspørgselssystem. Integreres disse to modeller, forbedres grundlaget for at foretage beregninger af de samfundsøkonomiske konsekvenser af øget omlægning af landbruget til økologisk drift.

AB - Denne artikel gengiver hovedresultaterne fra et studie, der estimerer en model for fordelingen af forbruget af fødevarer på den del, der er økologisk, og den del, der er konventionelt fremstillet. Modellen er udformet, så den kan anvendes i sammenhæng med makroøkonomiske modeller, først og fremmest med AAGE (Agricultural Applied General Equilibrium) modellens efterspørgselssystem. Integreres disse to modeller, forbedres grundlaget for at foretage beregninger af de samfundsøkonomiske konsekvenser af øget omlægning af landbruget til økologisk drift.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 140

SP - 312

EP - 326

JO - Nationaloekonomisk Tidsskrift

JF - Nationaloekonomisk Tidsskrift

SN - 0028-0453

ER -

ID: 38293899