Sigrid Denver
Lektor
ORCID: 0000-0002-5561-1349
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2011
- Udgivet
Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe
Jensen, Katherine O'Doherty, Denver, Sigrid & Zanolic, R., 2011, I: N J A S Wageningen Journal of Life Sciences. 58, 3-4, s. 79-84 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Determinants of farmers’ willingness to participate in subsidy schemes for pesticide-free buffer zones - a choice experiment study
Christensen, Tove, Pedersen, A. B., Nielsen , H. O., Mørkbak, M. R., Hasler, B. & Denver, Sigrid, 2011, I: Ecological Economics. 70, 8, s. 1558-1564 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Hvordan opfatter forbrugeren økologi?
Denver, Sigrid & Christensen, Tove, 2011, Økologiske fødevarer: hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Tveit, G. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 49-61 13 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning
ID: 4235425
Flest downloads
-
1731
downloads
Food consumption and welfare economics - impacts of economic and political conditions: paper prepared for the Danish Veterinary and Food Administration
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
1672
downloads
Preventing foot and mouth disease - how are the costs divided between the public authorities and the pig and cattle industries in Denmark?
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
1653
downloads
Consumptions patterns and consumer risks – an overview of the Danish markets for pork, chicken, and eggs and the consumer risk associated with Salmonella and Campylobacter
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet