Sigrid Denver
Lektor
- 2020
- Udgivet
A taste for locally produced food - Values, opinions and sociodemographic differences among "organic" and "conventional" consumers
Ditlevsen, Kia, Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Lassen, J., 2020, I: Appetite. 147, 11 s., 104544.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer preferences for organic food and for the shares of meat and vegetables in an everyday meal
Christensen, Tove, Denver, Sigrid & Olsen, Søren Bøye, 2020, I: Journal of International Food & Agribusiness Marketing. 32, 3, s. 234-246 13 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Danske forbrugeres holdninger til anvendelse og reduktion af antibiotika i svineproduktionen
Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård & Christensen, Tove, 2020, I: Tidsskrift for Landoekonomi. 206, 1, s. 59-69 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
- Udgivet
Forbrugerefterspørgsel efter dansk velfærdssvinekød i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland: en segmentanalyse baseret på indkøbsparametre og forbrug af svinekød
Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Lund, Thomas Bøker, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 33-46 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Forbrugerefterspørgsel efter udenlandsk og nationalt produceret velfærdssvinekød i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland: en segmentanalyse baseret på forbrugernes dyreetiske orienteringer
Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Christensen, Tove & Sandøe, Peter, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 49-59 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Hvor stort et marked vil der være for dansk velfærdssvinekød?
Christensen, Tove, Olsen, Jakob Vesterlund, Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Sandøe, Peter & Esbjerg, L., 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 87-95 9 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Market price response to African swine fever outbreaks
Hansen, Henning Otte, Christensen, Tove & Denver, Sigrid, 2020, Abstract Book: ISESSAH 2020 Conference. s. 21 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Mærker for velfærdssvinekød i Danmark, Sverige og Tyskland
Christensen, Tove, Hansen, Henning Otte, Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Olsen, Jakob Vesterlund & Sandøe, Peter, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 17-30 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Vurdering af indsatserne i ny bekæmpelsesplan over for Salmonella Dublin
Olsen, Jakob Vesterlund, Denver, Sigrid & Christensen, Tove, 2020, 70 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/17).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
ID: 4235425
Flest downloads
-
1731
downloads
Food consumption and welfare economics - impacts of economic and political conditions: paper prepared for the Danish Veterinary and Food Administration
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
1672
downloads
Preventing foot and mouth disease - how are the costs divided between the public authorities and the pig and cattle industries in Denmark?
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
1653
downloads
Consumptions patterns and consumer risks – an overview of the Danish markets for pork, chicken, and eggs and the consumer risk associated with Salmonella and Campylobacter
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet