Aske Skovmand Bosselmann

Aske Skovmand Bosselmann

Lektor


  1. 2019
  2. Udgivet

    Characterization of Kenyan honeys based on their physicochemical properties, botanical and geographical origin

    Warui, M. W., Hansted, L., Gikungu, M., Mburu, J., Kironchi, G. & Bosselmann, Aske Skovmand, 2019, I: International Journal of Food Science. 2019, 11 s., 2932509.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Food origin labels in Ghana: Finding inspiration in the European geographical indications system on honey

    Besah‐Adanu, C., Bosselmann, Aske Skovmand, Hansted, L. & Kwapong, P. K., 2019, I: The Journal of World Intellectual Property. 22, 5-6, s. 349-363 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Klimaet truer din morgenkaffe / Silap pissusia ullaakkut kaffisortakkannik aarlerinartorsiortitsivoq

    Bosselmann, Aske Skovmand & Ræbild, Anders, 17 jul. 2019, I: Atuagagdliutit / Grønlandsposten. s. 30-31 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - AvisartikelFormidling

  5. Udgivet

    Klimaforandringerne truer din morgenkaffe: Sådan vil forskerne redde den

    Bosselmann, Aske Skovmand & Ræbild, Anders, 28 jun. 2019, Videnskab.dk, ForskerZonen.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  6. Udgivet

    Sustainability as competitive advantage: Validation of Compliance

    Bosselmann, Aske Skovmand, Thomsen, M. N., Jensen, M. V., Hansen, E. W., Jakobsen, A. B. & Gylling, M., 2019, 54 s.. (IFRO Commissioned Work; Nr. 2018/16).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

ID: 4229352