Karsten Klint Jensen

Karsten Klint Jensen

Lektor emeritus


  1. 1996
  2. Udgivet

    Om afvejning af værdier - med særligt henblik på ‘etisk regnskab’ for husdyrbrug

    Jensen, Karsten Klint, 1996, 142 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  3. 2004
  4. Udgivet

    Salmonella typhimurium DT 104: et case studium i samspillet mellem risikohåndtering, usikkerhed og risikokommunikation

    Jensen, Karsten Klint, 2004, Center for Bioetik og Risikovurdering. 50 s. (Projektrapport / Center for Bioetik og Risikovurdering; Nr. 4).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  5. 2005
  6. Udgivet

    Riskvärdering av förorenad mark: etiska och ekonomiska perspektiv

    Peterson, M. & Jensen, Karsten Klint, 2005, Stockholm: Naturvårdsverket. 96 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  7. Udgivet

    The hidden values: transparency in decision-making processes dealing with hazardous activities

    Rasmussen, B. & Jensen, Karsten Klint, 2005, Copenhagen: Danish Centre for Bioethics and Risk Assessment. 47 s. (Project Report / Danish Centre for Bioethics and Risk Assessment; Nr. 5).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  8. 2009
  9. Udgivet
  10. 2011
  11. Udgivet

    The ethical and welfare implications of large litter size in the domestic pig: challenges and solutions

    Rutherford, K. M. D., Baxter, E. M., Ask, B., Berg, P., D’Eath, R. B., Jarvis, S., Jensen, Karsten Klint, Lawrence, A. B., Moustsen, V. A., Robson, S. K., Thorup, F., Turner, S. P. & Sandøe, Peter, 2011, Danish Centre for Bioethics and Risk Assessment (CeBRA). 148 s. (Project report; Nr. 17).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  12. 2012
  13. Udgivet

    Egenkontrol af dyrevelfærd: bureaukrati og dobbelt arbejde eller nye veje til dyrevelfærd?

    Lassen, J., Jensen, Karsten Klint & Thorslund, C. A., 2012, København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 87 s. (Rapport / Fødevareøkonomisk Institut; Nr. 215).

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ID: 6218332