Karsten Klint Jensen

Karsten Klint Jensen

Lektor emeritus


  1. Udgivet

    Egenkontrol af dyrevelfærd - bureaukrati eller kilde til øget velfærd?

    Forkman, Björn, Lassen, J., Jensen, Karsten Klint, Sandøe, Peter, Sørensen, J. T. & Tønner, L., 21 nov. 2012. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  2. Udgivet

    Conflicts over risk management priorities: the case of food risk management

    Jensen, Karsten Klint, Lassen, J., Robinson, P. & Sandøe, Peter, 2005, URMAF 2005. Blennow, K. (red.). Swedish University of Agricultural Sciences, s. 5-15 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Conflicting concerns in fighting obesity

    Jensen, Karsten Klint, 2010, Global food security: ethical and legal challenges. Romeo Casabona, C. M., Escajedo San Epifanio, L. & Emaldi Cirión, A. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 171-175 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Corporate responsibility

    Jensen, Karsten Klint, 2006, Ethics and the politics of food: preprints of the 6. congress of the European Society for Agricultural and Food Ethics. Kaiser, M. & Lien, M. E. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 413-417 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    Food production and sustainability

    Jensen, Karsten Klint, 2009, Ethical futures: bioscience and food horizons. Millar, K., West, P. H. & Nerlich, B. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 217-221 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Organic farming: for the sake of nature?

    Jensen, Karsten Klint, 2007, Ikke angivet. Zollitsch, W., Winckler, C., Waiblinger, S. & Haslberger, A. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 316-320 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  7. Udgivet

    How should death be taken into account in welfare assessments?

    Jensen, Karsten Klint, 2016, Food futures: ethics, science and culture. Olsson, I. A. S., Araújo, S. M. & Vieira, M. F. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 47-51 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Standards of integrity and compromises for the sake of economic feasibility

    Jensen, Karsten Klint, aug. 2012. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    Food safety and ethics: opening lecture

    Jensen, Karsten Klint & Sandøe, Peter, 2001, Ikke angivet. Pasquali, M. (red.). A

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  10. Udgivet

    Understanding risk perception in the light of moral theory

    Sandøe, Peter, Jensen, Karsten Klint & Lassen, J., 2004, Ikke angivet. Johan De Tavernier, S. A. (red.). Katholieke Universiteit, s. 94-97 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

Forrige 1 2 Næste

ID: 6218332