Karsten Klint Jensen

Karsten Klint Jensen

Lektor emeritus


  1. 2011
  2. Udgivet

    Hvor mange kompromiser har økologien råd til? ægproduktion som eksempel

    Jensen, Karsten Klint, Forkman, Björn & Sandøe, Peter, 2011, Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Tveit, G. & Sandøe, P. (red.). Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 93-101 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  3. Udgivet

    Klimaændringer og fødevareusikkerhed

    Jensen, Karsten Klint, 2011, Klima og etik. Petersen, T. S. & Ryberg, J. (red.). Roskilde Universitetsforlag, s. 83-96 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

ID: 6218332