Sinne Smed
Lektor
ORCID: 0000-0002-3897-4439
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2018
- Udgivet
Going Flexitarian: how are diet-related carbon footprints influenced by meat substitution practices, cooking practices and health orientations of flexitarians?
Lund, Thomas Bøker, Smed, Sinne & Holm, Lotte, 2018, Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. s. 23 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
ID: 9871524
Flest downloads
-
2077
downloads
Fødevareefterspørgsel i Danmark: perspektiver for produktdifferentiering
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
1980
downloads
Financial penalties on unhealthy foods: The fat tax in Denmark
Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
Udgivet -
1757
downloads
Opstart af skolemadsordninger - en evaluering af Fødevareministeriets skolemadsforsøg 2008
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet