Sinne Smed

Sinne Smed

Lektor

Medlem af:


    1. 2022
    2. Udgivet

      Who reacts to food taxes? How a multiple-selves model can help to explain the effects of food taxes

      Smed, Sinne, Lombardini, C. & Lankoski, L., 2022, A Modern Guide to Food Economics. Roosen, J. & Hobbs, J. E. (red.). Edward Elgar Publishing, s. 270-296 27 s. (Elgar Modern Guides).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    3. 2018
    4. Udgivet

      Going Flexitarian: how are diet-related carbon footprints influenced by meat substitution practices, cooking practices and health orientations of flexitarians?

      Lund, Thomas Bøker, Smed, Sinne & Holm, Lotte, 2018, Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. s. 23 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

    5. 2015
    6. Udgivet

      Unhealthy eating and higher BMI is partly caused by low self control

      Smed, Sinne, Thunström, L. & Koch-Hansen, P., 3 jun. 2015, Advancing Behavior Change Science: Abstract Book ISBNPA Edinburgh 2015. s. 551 1 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

    7. 2014
    8. Udgivet

      Rational inattention or rational overreaction? Consumer reactions to health news

      Browning, M., Hansen, Lars Gårn & Smed, Sinne, 2014, Symposium i anvendt statistik 2014. Linde, P. (red.). København: Københavns Universitet, s. 52-53 2 s. (Symposium i anvendt statistik, Bind 2014).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

    9. 2010
    10. Udgivet

      Hvad styrer kostvanerne?

      Holm, Lotte, Grünert, K. & Smed, Sinne, 2010, Menneskets Ernæring. Astrup, A., Bügel, S., Dyerberg, J. & Stender, S. (red.). 3 udg. København: Munksgaard , s. 245-254 10 s.

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

    11. 2005
    12. Udgivet

      Demand structure and willingness to pay for organic dairy products

      Smed, Sinne, jun. 2005, Food quality products in the advent of the 21st century: production, demand and public policy. Mattas, K. & Tsakiridou, E. (red.). Chania, s. 33-44 12 s. (Cahiers Options Mediterraneennes; Nr. 64).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

    ID: 9871524