Thomas Bøker Lund

Thomas Bøker Lund

Lektor


  1. 2008
  2. Udgivet

    Consumption of organic foods from a life history perspective : an explorative study among Danish consumers. / Lund, Thomas Bøker; Jensen, Katherine.

    Copenhagen : Department of Human Nutrition, University of Copenhagen, 2008. 64 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  3. Udgivet

    Hvorfor køber forbrugerne økologi? / Jensen, Katherine; Lund, Thomas Bøker; Andersen, Laura Mørch; Christensen, Vibeke Tornhøj; Krarup, Signe; Christensen, Tove; Denver, Sigrid; Bossen, Helle; Hindborg, Henrik; Roland, Thomas; Øllgaard, Gertrud.

    Udvikling, vækst og integritet i den danske økologisektor: vidensyntese om muligheder og barrierer for fortsat udvikling og markedsbaseret vækst i produktion, forarbejdning og omsætning af økologiske produkter. red. / Hugo Fjelsted Alrøe; Niels Halberg. Foulum : ICROFS, 2008. s. 91-129 (Vidensyntese; Nr. 1).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  4. Udgivet

    Understanding the organic consumer through narratives : an international comparison. / Midmore, P.; Ayres, N.; Lund, Thomas Bøker; Naspetti, S.; Zanoli, R.; Jensen, Katherine O'Doherty.

    Cultivating the future based on science: volume 2: livestocks, socio-economy and cross disciplinary research in organic agriculture. red. / Daniel Neuhoff; Niels Halberg; Thomas Alföldi; William Lockeretz; Andreas Thommen; Ilse A. Rasmussen; John Hermansen; Mette Vaarst; Lorna Lueck; Fabio Caporali; Henning Høgh Jensen; Paola Migliorini; Helga Willer. International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), 2008. s. 256-260.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

ID: 4228949