Forbrug af økologisk frugt og grønt
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Standard
Forbrug af økologisk frugt og grønt. / Smed, Sinne.
Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. red. / Geir Tveit; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. s. 63-76.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Smed, S 2011, Forbrug af økologisk frugt og grønt. i G Tveit & P Sandøe (red), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 63-76. <https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf>
APA
Smed, S. (2011). Forbrug af økologisk frugt og grønt. I G. Tveit, & P. Sandøe (red.), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen? (s. 63-76). Center for Bioetik og Risikovurdering. https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf
Vancouver
Smed S. Forbrug af økologisk frugt og grønt. I Tveit G, Sandøe P, red., Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering. 2011. s. 63-76
Author
Bibtex
@inbook{e9adcbf907934105952e2b6d76e3a038,
title = "Forbrug af {\o}kologisk frugt og gr{\o}nt",
author = "Sinne Smed",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-8-5",
pages = "63--76",
editor = "Geir Tveit and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}kologiske f{\o}devarer – hvor bev{\ae}ger forbrugerne sig hen?",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Forbrug af økologisk frugt og grønt
AU - Smed, Sinne
PY - 2011
Y1 - 2011
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 978-87-988065-8-5
SP - 63
EP - 76
BT - Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?
A2 - Tveit, Geir
A2 - Sandøe, Peter
PB - Center for Bioetik og Risikovurdering
ER -
ID: 33794515