Forbrug af økologisk frugt og grønt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Forbrug af økologisk frugt og grønt. / Smed, Sinne.

Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. red. / Geir Tveit; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. s. 63-76.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Smed, S 2011, Forbrug af økologisk frugt og grønt. i G Tveit & P Sandøe (red), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 63-76. <https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf>

APA

Smed, S. (2011). Forbrug af økologisk frugt og grønt. I G. Tveit, & P. Sandøe (red.), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen? (s. 63-76). Center for Bioetik og Risikovurdering. https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf

Vancouver

Smed S. Forbrug af økologisk frugt og grønt. I Tveit G, Sandøe P, red., Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering. 2011. s. 63-76

Author

Smed, Sinne. / Forbrug af økologisk frugt og grønt. Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. red. / Geir Tveit ; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. s. 63-76

Bibtex

@inbook{e9adcbf907934105952e2b6d76e3a038,
title = "Forbrug af {\o}kologisk frugt og gr{\o}nt",
author = "Sinne Smed",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-8-5",
pages = "63--76",
editor = "Geir Tveit and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}kologiske f{\o}devarer – hvor bev{\ae}ger forbrugerne sig hen?",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Forbrug af økologisk frugt og grønt

AU - Smed, Sinne

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-988065-8-5

SP - 63

EP - 76

BT - Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?

A2 - Tveit, Geir

A2 - Sandøe, Peter

PB - Center for Bioetik og Risikovurdering

ER -

ID: 33794515