Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Standard

Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? / Tveit, Geir (Redaktør); Sandøe, Peter (Redaktør).

Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. 107 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Harvard

Tveit, G & Sandøe, P (red) 2011, Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? Center for Bioetik og Risikovurdering.

APA

Tveit, G., & Sandøe, P. (red.) (2011). Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? Center for Bioetik og Risikovurdering.

Vancouver

Tveit G, (ed.), Sandøe P, (ed.). Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. 107 s.

Author

Tveit, Geir (Redaktør) ; Sandøe, Peter (Redaktør). / Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. 107 s.

Bibtex

@book{21477b3e47364fe68e902179719117fd,
title = "{\O}kologiske f{\o}devarer - hvor bev{\ae}ger forbrugerne sig hen?",
editor = "Geir Tveit and Peter Sand{\o}e",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-8-5",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?

A2 - Tveit, Geir

A2 - Sandøe, Peter

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Bog

SN - 978-87-988065-8-5

BT - Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?

PB - Center for Bioetik og Risikovurdering

ER -

ID: 33793745