Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
Standard
Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? / Tveit, Geir (Redaktør); Sandøe, Peter (Redaktør).
Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. 107 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Formidling
Harvard
Tveit, G & Sandøe, P (red) 2011, Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? Center for Bioetik og Risikovurdering.
APA
Tveit, G., & Sandøe, P. (red.) (2011). Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? Center for Bioetik og Risikovurdering.
Vancouver
Tveit G, (ed.), Sandøe P, (ed.). Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen? Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. 107 s.
Author
Bibtex
@book{21477b3e47364fe68e902179719117fd,
title = "{\O}kologiske f{\o}devarer - hvor bev{\ae}ger forbrugerne sig hen?",
editor = "Geir Tveit and Peter Sand{\o}e",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-8-5",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",
}
RIS
TY - BOOK
T1 - Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?
A2 - Tveit, Geir
A2 - Sandøe, Peter
PY - 2011
Y1 - 2011
M3 - Bog
SN - 978-87-988065-8-5
BT - Økologiske fødevarer - hvor bevæger forbrugerne sig hen?
PB - Center for Bioetik og Risikovurdering
ER -
ID: 33793745