Udviklingen i det økologiske forbrug

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Udviklingen i det økologiske forbrug. / Andersen, Laura Mørch; Lund, Thomas Bøker.

Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. red. / Geir Tveit; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. s. 29-46.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Andersen, LM & Lund, TB 2011, Udviklingen i det økologiske forbrug. i G Tveit & P Sandøe (red), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 29-46. <https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf>

APA

Andersen, L. M., & Lund, T. B. (2011). Udviklingen i det økologiske forbrug. I G. Tveit, & P. Sandøe (red.), Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen? (s. 29-46). Center for Bioetik og Risikovurdering. https://curis.ku.dk/portal-life/files/33793746/Okologiske_fodevarer_CeBRA.pdf

Vancouver

Andersen LM, Lund TB. Udviklingen i det økologiske forbrug. I Tveit G, Sandøe P, red., Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Center for Bioetik og Risikovurdering. 2011. s. 29-46

Author

Andersen, Laura Mørch ; Lund, Thomas Bøker. / Udviklingen i det økologiske forbrug. Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?. red. / Geir Tveit ; Peter Sandøe. Center for Bioetik og Risikovurdering, 2011. s. 29-46

Bibtex

@inbook{71440bdd80e84d55a9f6a793751b44aa,
title = "Udviklingen i det {\o}kologiske forbrug",
author = "Andersen, {Laura M{\o}rch} and Lund, {Thomas B{\o}ker}",
year = "2011",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-988065-8-5",
pages = "29--46",
editor = "Geir Tveit and Peter Sand{\o}e",
booktitle = "{\O}kologiske f{\o}devarer – hvor bev{\ae}ger forbrugerne sig hen?",
publisher = "Center for Bioetik og Risikovurdering",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Udviklingen i det økologiske forbrug

AU - Andersen, Laura Mørch

AU - Lund, Thomas Bøker

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-988065-8-5

SP - 29

EP - 46

BT - Økologiske fødevarer – hvor bevæger forbrugerne sig hen?

A2 - Tveit, Geir

A2 - Sandøe, Peter

PB - Center for Bioetik og Risikovurdering

ER -

ID: 33794407