Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2005
  2. Udgivet

    Bedriftsrelaterede scenarier

    Dalgaard, T., Jensen, Jørgen Dejgård & Rygnestad, H., 2005, Fremtidsscenarier for kulturlandskabets udvikling. Höll, A. & Nilsson, K. (red.). Hørsholm: Center for Skov, Landskab og Planlægning/Københavns Universitet, s. 18-45 28 s. (Park- og Landskabsserien; Nr. 38).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  3. Udgivet

    Demand for low-fat dairy products - demand for healthiness or taste?

    Smed, S. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2005, Environment, information and consumer behaviour. Krarup, S. & Russell, C. S. (red.). Cheltenham, UK: E. Elgar, s. 179-195 17 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  4. Udgivet

    Differentiated food taxes as a tool in health and nutrition policy

    Smed, S., Jensen, Jørgen Dejgård & Denver, Sigrid, 2005, The future of rural Europe on a global agri-food system. European Association of Agricultural Economists, s. 1-15 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    Pesticide reducing instruments: an interdisciplinary analysis of effectiveness and optimality

    Jacobsen, L., Jensen, Jørgen Dejgård, Andersen, M., Bjørner, T. B., Hauch, J. & Topping, C. J., 2005, 8. Annual Conference on Global Economic Analysis. Center for Global Trade Analysis, Purdue University, Bind 8. s. 1-24 24 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    The development of farm size on Danish organic farms - a comment to the conventionalisation debate

    Langer, Vibeke, Frederiksen, P. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2005, Researching sustainable systems. Köpke, U., Niggli, U., Neuhoff, D., Cornish, P., Lockeretz, W. & Willer, H. (red.). s. 1-5 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  7. Udgivet

    Vertical price transmission in the Danish food chain

    Jensen, Jørgen Dejgård & Møller, A. S., 2005, The northern european food insutry. Nordic Associations of Agricultural Scientists, s. 1-12 12 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Welfare economic asessments of nitrogen losses from agriculture to river basins and other water bodies

    Hasler, B., Jacobsen, Brian H. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2005, Ikke angivet. WIT eLibrary as volume 83, s. 1-10 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  9. 2007
  10. Udgivet

    Landdistriktsudvikling og landbrugets støtteordninger: konflikt eller synergi?

    Abildtrup, J., Dubgaard, Alex & Jensen, Jørgen Dejgård, 2007, Landvindinger: landdistriktsforskning og -perspektiver. Svendsen, G. L. H. & Tanvig, H. W. (red.). Odense: Syddansk Universitetsforlag, s. 29-44 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  11. Udgivet

    Miljø- og naturregulering i Danmark

    Jacobsen, Brian H., Jensen, Jørgen Dejgård & Dubgaard, Alex, dec. 2007, Landbrugets økonomi 2007. Jensen, J. D. (red.). København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet, s. 47-66 20 s. (Landbrugets Økonomi, Bind 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  12. 2008
  13. Udgivet

    Cost effectiveness of salmonella reduction in Danish pig-abattoirs

    Lawson, L. G., Jensen, Jørgen Dejgård & Lund, M., 2008, Programme and abstract book: the 21. international ICFMH Symposium. s. 163 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 919330