Jørgen Dejgård Jensen
Professor
- Udgivet
"The scarlet letters": Information disclosure and self-regulation: Evidence from antibiotic use in Denmark
Belay, Dagim & Jensen, Jørgen Dejgård, 2020, I: Journal of Environmental Economics and Management. 104, 102385.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A Montero auction mechanism to regulate antimicrobial consumption in agriculture
Belay, Dagim, Abate, T. G. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2020, I: American Journal of Agricultural Economics. 102, 5, s. 1448-1467 20 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A real options approach to biotechnology Investment policy - the case of developing a Campylobacter vaccine to poultry
Lund, M. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, I: Preventive Veterinary Medicine. 128, s. 58-69 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A systematic review of financial incentives given in the health care setting: do they effectively improve physical activity levels?
Molema, C. C. M., Wendel-Vos, G. C. W., Pujik, L., Jensen, Jørgen Dejgård, Schuit, A. J. & de Wit, G. A., 2016, I: BMC Sports Science, Medicine and Rehabilitation. 8, 10 s., 15.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Afgifter på sodavand - vil en størrelsesdifferentieret afgift nedsætte forbruget?
Adam, A., Smed, Sinne & Jensen, Jørgen Dejgård, 2013, I: Samfundsøkonomen. 2013, 3, s. 10-16 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Can worksite nutritional interventions improve productivity and firm profitability? A literature review
Jensen, Jørgen Dejgård, 2011, I: Perspectives in Public Health. 131, 4, s. 184-192 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer preferences for "localness" and organic food production
Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård, Olsen, Søren Bøye & Christensen, Tove, 2019, I: Journal of Food Products Marketing. 25, 6, s. 668-689 22 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer preferences for attributes in sweet beverages and market impacts of beverage innovation
Jensen, Jørgen Dejgård, Mielby, L. A. & Kidmose, U., 2024, I: Appetite. 197, 14 s., 107329.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer preferences for organically and locally produced apples
Denver, Sigrid & Jensen, Jørgen Dejgård, 2014, I: Food Quality and Preference. 31, s. 129-134 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Consumer preferences for reduced antibiotic use in Danish pig production
Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård & Christensen, Tove, 2021, I: Preventive Veterinary Medicine. 189, 7 s., 105310.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 919330
Flest downloads
-
6199
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3587
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet