Jørgen Dejgård Jensen
Professor
ORCID: 0000-0002-0141-7225
1 - 3 ud af 3Pr. side: 10
- 2007
- Udgivet
Analyse af tre forskellige scenarier for afgiftsændringer på fødevarer
Jensen, Jørgen Dejgård, 2007, København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet, 50 s. (IFRO Working Paper; Nr. 5, Bind 2007).Publikation: Working paper › Forskning
- Udgivet
The costs of food safety: a methodological review
Lawson, L., Jensen, Jørgen Dejgård & Lund, M., 2007, Frederiksberg: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet, 67 s. (IFRO Working Paper; Nr. 21, Bind 2007).Publikation: Working paper › Forskning
- Udgivet
Vertical price transmission in the Danisk food marketing chain
Jensen, Jørgen Dejgård & Møller, A. S., 2007, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet, 32 s. (FOI Working Paper; Nr. 2007/8).Publikation: Working paper › Forskning
ID: 919330
Flest downloads
-
6199
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3587
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet