Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2017
  2. Udgivet

    Does shelf space management intervention have an effect on calorie turnover at supermarkets?

    Adam, A., Jensen, Jørgen Dejgård, Sommer, I. & Hansen, G. L., 2017, I: Journal of Retailing and Consumer Services. 34, s. 311–318 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    How to Obtain Forty Percent Less Environmental Impact by Healthy, Protein-Optimized Snacks for Older Adults

    Saxe, H., Okkels, S. L. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2017, I: International Journal of Environmental Research and Public Health. 14, 12, 21 s., 1514.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Open for business? An integrative framework and empirical assessment for business model innovation in the gastronomic sector

    Bogers, Marcel & Jensen, Jørgen Dejgård, 2017, I: British Food Journal. 119, 11, s. 2325-2339 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Reducing calorie sales from supermarkets - "silent" reformulation of retailer-brand food products

    Jensen, Jørgen Dejgård & Sommer, I., 2017, I: International Journal of Behavioral Nutrition and Physical Activity. 14, 14 s., 104.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet
  7. Udgivet

    Where to implement local biotech innovations? A framework for multi-scale socio-economic and environmental impact assessment of Green Bio-Refineries

    Cong, R., Stefaniak, I., Madsen, B. H., Dalgaard, T., Jensen, Jørgen Dejgård, Nainggolan, D. & Termansen, Mette, 2017, I: Land Use Policy. 68, s. 141-151 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The effects of the danish tax on saturated fat on nutrient intake and modelled health outcomes for different socio-demographic groups: An econometric and comparative risk assessment evaluation

    Smed, Sinne & Jensen, Jørgen Dejgård, okt. 2017, I: Annals of Nutrition and Metabolism. 71, Suppl. 2, s. 321-322 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskning

ID: 919330