Jørgen Dejgård Jensen
Professor
ORCID: 0000-0002-0141-7225
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2018
- Udgivet
Økonomiske vurderinger i forhold til værdikæden for Gul Bioraffinering
Jensen, Jørgen Dejgård, Gylling, M. & Jørgensen, H., 2018, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 11 s. (IFRO Dokumentation; Nr. 2018/6).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
ID: 919330
Flest downloads
-
6200
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3587
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet