Hvad er 'rigtig mad'?
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Standard
Hvad er 'rigtig mad'? / Jensen, Katherine O'Doherty.
Mad, mennesker og måltider. red. / L. Holm. 1. udg. København : Munksgaard , 2003. s. 65-80.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
Harvard
Jensen, KOD 2003, Hvad er 'rigtig mad'? i L. Holm (red.), Mad, mennesker og måltider. 1 udg, Munksgaard , København, s. 65-80.
APA
Jensen, K. OD. (2003). Hvad er 'rigtig mad'? I L. Holm (red.), Mad, mennesker og måltider (1 udg., s. 65-80). Munksgaard .
Vancouver
Jensen KOD. Hvad er 'rigtig mad'? I L. Holm, red., Mad, mennesker og måltider. 1 udg. København: Munksgaard . 2003. s. 65-80
Author
Bibtex
@inbook{930ded70a1bc11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Hvad er 'rigtig mad'?",
author = "Jensen, {Katherine O'Doherty}",
note = "Kode for udgivelsesland: 'dk' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget' Ukendte organisationer '\'fhe\''",
year = "2003",
language = "Dansk",
isbn = "87-628-0322-0",
pages = "65--80",
editor = "{L. Holm}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "1",
}
RIS
TY - CHAP
T1 - Hvad er 'rigtig mad'?
AU - Jensen, Katherine O'Doherty
N1 - Kode for udgivelsesland: 'dk' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget' Ukendte organisationer '\'fhe\''
PY - 2003
Y1 - 2003
M3 - Bidrag til bog/antologi
SN - 87-628-0322-0
SP - 65
EP - 80
BT - Mad, mennesker og måltider
A2 - L. Holm, null
PB - Munksgaard
CY - København
ER -
ID: 7856261