Hvad er 'rigtig mad'?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Standard

Hvad er 'rigtig mad'? / Jensen, Katherine O'Doherty.

Mad, mennesker og måltider. red. / L. Holm. 1. udg. København : Munksgaard , 2003. s. 65-80.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Harvard

Jensen, KOD 2003, Hvad er 'rigtig mad'? i L. Holm (red.), Mad, mennesker og måltider. 1 udg, Munksgaard , København, s. 65-80.

APA

Jensen, K. OD. (2003). Hvad er 'rigtig mad'? I L. Holm (red.), Mad, mennesker og måltider (1 udg., s. 65-80). Munksgaard .

Vancouver

Jensen KOD. Hvad er 'rigtig mad'? I L. Holm, red., Mad, mennesker og måltider. 1 udg. København: Munksgaard . 2003. s. 65-80

Author

Jensen, Katherine O'Doherty. / Hvad er 'rigtig mad'?. Mad, mennesker og måltider. red. / L. Holm. 1. udg. København : Munksgaard , 2003. s. 65-80

Bibtex

@inbook{930ded70a1bc11ddb6ae000ea68e967b,
title = "Hvad er 'rigtig mad'?",
author = "Jensen, {Katherine O'Doherty}",
note = "Kode for udgivelsesland: 'dk' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget' Ukendte organisationer '\'fhe\''",
year = "2003",
language = "Dansk",
isbn = "87-628-0322-0",
pages = "65--80",
editor = "{L. Holm}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "1",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Hvad er 'rigtig mad'?

AU - Jensen, Katherine O'Doherty

N1 - Kode for udgivelsesland: 'dk' Kode for bibliotekets beholdning: 'ikke modtaget' Ukendte organisationer '\'fhe\''

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-628-0322-0

SP - 65

EP - 80

BT - Mad, mennesker og måltider

A2 - L. Holm, null

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

ID: 7856261