Hvilke egenskaber lægger forbrugeren vægt på i forskellige fødevarer - resultater af en spørgeskemaundersøgelse
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Originalsprog | Dansk |
---|---|
Titel | Symposium i anvendt statistik 2014 |
Redaktører | Peter Linde |
Antal sider | 11 |
Udgivelsessted | København |
Forlag | Danmarks Statistik |
Publikationsdato | 2014 |
Sider | 54-64 |
ISBN (Trykt) | 978-87-501-2111-4 |
Status | Udgivet - 2014 |
Begivenhed | Symposium i Anvendt Statistik - København, Danmark Varighed: 27 jan. 2014 → 29 jan. 2014 |
Workshop
Workshop | Symposium i Anvendt Statistik |
---|---|
Land | Danmark |
By | København |
Periode | 27/01/2014 → 29/01/2014 |
Navn | Symposium i anvendt statistik |
---|---|
Vol/bind | 2014 |
ID: 123733983