Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Standard

Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse. / Jensen, Jørgen Dejgård.

Nr. 030-0021/13-5480, 2013. 12 s., sep. 04, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2013/12).

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

Harvard

Jensen, JD 2013, 'Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse', nr. 030-0021/13-5480, 12 s., sep. 04, 2013. IFRO Udredning, nr. 2013/12.

APA

Jensen, J. D., (2013). Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse, Nr. 030-0021/13-5480, 12 s., sep. 04, 2013. IFRO Udredning Nr. 2013/12

Vancouver

Jensen JD. Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse. Nr. 030-0021/13-5480, 2013. 12 s., sep. 04, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2013/12).

Author

Jensen, Jørgen Dejgård. / Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse. Nr. 030-0021/13-5480, 2013. 12 s., sep. 04, 2013.

Bibtex

@misc{a58c56630b7b44acbbc98c4d3e96bfda,
title = "Markedsdata for {\o}kologisk food service – forunders{\o}gelse",
author = "Jensen, {J{\o}rgen Dejg{\aa}rd}",
year = "2013",
language = "Dansk",
series = "IFRO Udredning",
publisher = "Institut for F{\o}devare- og Ressource{\o}konomi, K{\o}benhavns Universitet",
number = "2013/12",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Markedsdata for økologisk food service – forundersøgelse

AU - Jensen, Jørgen Dejgård

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Faglig redegørelse

T3 - IFRO Udredning

ER -

ID: 50120895