Gergana Petrova Romanova
Postdoc
Sektion for Produktion, Markeder og Politik
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-0524-7059
1 - 1 ud af 1Pr. side: 10
- 2021
- Udgivet
Education for innovation and entrepreneurship in the food system: the Erasmus+ BoostEdu approach and results
Viaggi, D., Barrera, C., Castelló, M. L., Dalla Rosa, M., Heredia, A., Hobley, T. J., Knöbl, C. F., Materia, V. C., Xu, Sunny Mosangzi, Romanova, Gergana Petrova, Russo, S., Seguí, L. & Viereck, Nanna, 2021, I: Current Opinion in Food Science. 42, s. 157-166 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
ID: 182562812
Flest downloads
-
48
downloads
Formulating strategies in a university setting: a response to institutional complexity and rising stakeholders’ expectations
Publikation: Konferencebidrag › Paper › Forskning
Udgivet -
23
downloads
The open innovation in science research field: a collaborative conceptualisation approach
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet