Henning Otte Hansen

Henning Otte Hansen

Seniorrådgiver

Medlem af:


    1. Udgivet

      Økonomiske konsekvenser ved substitution af Bisphenol A i fødevarekontaktmaterialer

      Hansen, Henning Otte, 2014, 17 s.. nov. 20, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2014/5).

      Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

    2. Udgivet

      Økonomiske konsekvenser ved lavere grænseværdi for afsmitning af bisphenol A fra fødevarekontaktmaterialer

      Hansen, Henning Otte, 2015, 3 s.. dec. 16, 2014. (IFRO Udredning; Nr. 2015/12).

      Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

    3. Udgivet

      Økonomiske konsekvenser for dansk fjerkræsektor af udbrud af fugleinfluenza i 2016 og 2017

      Christensen, Tove, Denver, Sigrid & Hansen, Henning Otte, 2019, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 100 s. (IFRO Rapport; Nr. 283).

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

    4. Udgivet

      Økonomisk potentiale for insektproduktion til både foder og fødevarer i Danmark

      Fischer, C. H., Gylling, M., Hansen, Henning Otte & Heckmann, L. L., 2019, 26 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2019 / 09).

      Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

    5. Udgivet

      Værdien af den danske eksport af henholdsvis fødevarer og fødevarerelaterede teknologier

      Hansen, Henning Otte, 2012, 54 s.. Nr. 030-0004/12-0720, maj 31, 2012. (FOI Udredning; Nr. 2012/4).

      Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

    6. Udgivet

      Udviklingen i den fremtidige efterspørgsel efter proteiner i Danmark, EU og globalt

      Gylling, M., Thomsen, M. N., Hansen, Henning Otte & Bosselmann, Aske Skovmand, 2018, Kvantificering af forventede fremtidige proteinmarkeder og kortlægning af potentialer i forskellige nye proteinkilder. Gylling, M. & Hermansen, J. E. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 8-20 13 s. (IFRO Udredning; Nr. 2018/08).

      Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportRådgivning

    7. Udgivet

      Summary: Food price monitoring in Denmark

      Hansen, Henning Otte, 2011, 2 s.. (FOI Udredning; Nr. 2011/19).

      Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

    8. Udgivet

      Start-up and SME dynamics in the Danish food sector: an analysis of innovation and growth dynamics in food industries by enterprise size group

      Pötz, K. A., Beukel, K. & Hansen, Henning Otte, jun. 2015, Frederiksberg: Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 125 s. (IFRO Report; Nr. 241).

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

    9. Udgivet

      SWOT-analyse af den danske frugt- og grøntsektor

      Hansen, Henning Otte, 2013, 48 s.. Nr. 030-0011/13-5480, jul. 03, 2013. (IFRO Udredning; Nr. 2013/10).

      Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

    10. Udgivet

      SWOT-analyse af den danske frugt- og grøntsektor

      Hansen, Henning Otte, 2018, Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 62 s. (IFRO Rapport; Nr. 277).

      Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

    Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

    ID: 4238840