Jørgen Dejgård Jensen
Professor
Section for Consumption, Bioethics and Governance
Rolighedsvej 25, 1958 Frb. C, Bygning A, 2. sal, Building: 2.9
ORCID: 0000-0002-0141-7225
1 - 5 out of 5Page size: 10
- 2018
- Published
Skoven er dejlig - også for grundvandet
Bjørner, T. B. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2018, Sæt pris på naturen. Schou, J. S., Jensen, J. & Thorsen, B. J. (eds.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, p. 96-99 4 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Book chapter
- 2016
- Published
Reformuleringer sparer kalorier uden røde tal på bundlinjen
Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, Let indkøbet. Sommer, I., Toft, V. & Hansen, G. L. (eds.). Kræftens Bekæmpelse, p. 6-8 3 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Report chapter
- 2007
- Published
Kan ændrede fødevareafgifter dæmme op for fedmeepidemien?
Jensen, Jørgen Dejgård, Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas & Christensen, Tove, 2007, In : Levnedsmiddelbladet. 45, 1, p. 8-9 2 p.Research output: Contribution to journal › Journal article › Communication
- 2006
- Published
Nye fødevareteknologier: forsknings- og samfundsmæssige perspektiver
Jensen, Jørgen Dejgård, 2006, København: Department of Economics, University of Copenhagen. 48 p.Research output: Book/Report › Report › Communication
- 2004
- Published
Beregning af afledte konsekvenser af vandmiljøtiltag for beskæftigelse og værditilvækst
Jensen, Jørgen Dejgård, 2004, 6 p.Research output: Other contribution › Communication
ID: 919330
Most downloads
-
5635
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research › peer-review
Published -
3430
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Research output: Contribution to journal › Journal article › Research › peer-review
Published