Katherine O'Doherty Jensen

Katherine O'Doherty Jensen

Associate professor emeritus


  1. 2012
  2. Published

    Hvad er "rigtig" mad?

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 145-156 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  3. Published

    Mad og identitet

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 335-346 12 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

  4. Published

    Økologisk fødevareforbrug

    Jensen, Katherine O'Doherty & Lund, Thomas Bøker, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 2. udgave ed. København: Munksgaard , p. 253-268 16 p.

    Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

ID: 4237502