Jørgen Dejgård Jensen
Professor
ORCID: 0000-0002-0141-7225
1 - 2 ud af 2Pr. side: 10
- 2016
- Udgivet
Food losses and food waste: extent, underlying drivers and impact assessment of prevention approaches
Teuber, R. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 106 s. (IFRO Report; Nr. 254).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden: definitioner og kortlægning af mulige datakilder
Jensen, Jørgen Dejgård & Bonnichsen, O., jul. 2016, 39 s.. dec. 22, 2015. (IFRO Udredning; Nr. 2016/15).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
ID: 919330
Flest downloads
-
6203
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3588
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet