Sigrid Denver
Lektor
- 2007
- Udgivet
Forbrugere er villige til merpris for kyllinger med høj dyrevelfærd og fødevaresikkerhed
Christensen, Tove, Denver, Sigrid & Mørkbak, M. R., 2007, I: FØJOenyt. 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Forbruget af økologiske fødevarer og ernæringsrigtig kost
Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Krarup, S., 2007, I: Samfundsøkonomen. 5, s. 29-33 5 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Kan ændrede fødevareafgifter dæmme op for fedmeepidemien?
Jensen, Jørgen Dejgård, Denver, Sigrid, Nordström, J. & Christensen, Tove, 2007, I: Levnedsmiddelbladet. 45, 1, s. 8-9 2 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Øko-forbrug varierer mellem landene
Denver, Sigrid, 2007, I: Økologisk Jordbrug. 389, s. 12 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kronik › Formidling
- 2008
- Udgivet
Ø-mærket skaber høj forventning
Denver, Sigrid, 2008, I: Økologisk Jordbrug. 402, s. 16 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kronik › Formidling
- 2010
- Udgivet
Når Ø'et ikke kun er en egenskab
Denver, Sigrid, 2010, I: Økologi & Erhverv. 464, 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Kommentar/debat › Formidling
- 2016
- Udgivet
Sunde tilbud sparer kunderne for overflødige kalorier
Denver, Sigrid, 2016, Let indkøbet. Sommer, I., Toft, V. & Hansen, G. L. (red.). Kræftens Bekæmpelse, s. 10-13 4 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Formidling
- 2017
- Udgivet
Økologiske varer er dyrere, men er det dyrere at være en økologisk forbruger?
Christensen, Tove, Denver, Sigrid & Nordström, L. J., 26 maj 2017, I: Økologi & Erhverv. 37, s. 17 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kronik › Formidling
- 2018
- Udgivet
Hvad betød fugleinfluenzaen for dansk slagtefjerkræ?
Hansen, Henning Otte, Christensen, Tove & Denver, Sigrid, 2018, I: Dansk Erhvervsfjerkrae. 47, 12, s. 24-29 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Folk, der spiser økologisk, spiser generelt sundere
Sandøe, Peter, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J. & Christensen, Tove, 19 feb. 2018, Politiken.dk.Publikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Formidling
ID: 4235425
Flest downloads
-
1702
downloads
Food consumption and welfare economics - impacts of economic and political conditions: paper prepared for the Danish Veterinary and Food Administration
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet -
1660
downloads
Preventing foot and mouth disease - how are the costs divided between the public authorities and the pig and cattle industries in Denmark?
Publikation: Konferencebidrag › Konferenceabstrakt til konference › Forskning
Udgivet -
1594
downloads
Consumptions patterns and consumer risks – an overview of the Danish markets for pork, chicken, and eggs and the consumer risk associated with Salmonella and Campylobacter
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
Udgivet