Jørgen Dejgård Jensen
Professor
- 2016
- Udgivet
Madspild, madaffald og ressourceeffektivitet i fødevarekæden: definitioner og kortlægning af mulige datakilder
Jensen, Jørgen Dejgård & Bonnichsen, O., jul. 2016, 39 s.. dec. 22, 2015. (IFRO Udredning; Nr. 2016/15).Publikation: Udredning/notat › Faglig redegørelse
- Udgivet
Økonomiske incitamenter og offentlig kostforplejning til de ældre
Jensen, Jørgen Dejgård, jun. 2016, I: Samfundsoekonomen. 2016, 2, s. 29-34 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Is industry self-regulation of marketing conduct an effective tool to promote public health?
Jensen, Jørgen Dejgård, 19 maj 2016, UCPH LOM conference 2016: Lifestyles and kinds of living – Opportunities, conditions and biology: Pitches and abstracts. s. 7 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
A real options approach to biotechnology Investment policy - the case of developing a Campylobacter vaccine to poultry
Lund, M. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, I: Preventive Veterinary Medicine. 128, s. 58-69 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A systematic review of financial incentives given in the health care setting: do they effectively improve physical activity levels?
Molema, C. C. M., Wendel-Vos, G. C. W., Pujik, L., Jensen, Jørgen Dejgård, Schuit, A. J. & de Wit, G. A., 2016, I: BMC Sports Science, Medicine and Rehabilitation. 8, 10 s., 15.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Review › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Effects of the Danish saturated fat tax on the demand for meat and dairy products
Jensen, Jørgen Dejgård, Smed, Sinne, Aarup, L. & Nielsen, E., 2016, I: Public Health Nutrition. 19, 17, s. 3085-3094 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Food losses and food waste: extent, underlying drivers and impact assessment of prevention approaches
Teuber, R. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 106 s. (IFRO Report; Nr. 254).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Rådgivning
- Udgivet
Omlægning til økologi: hvad koster det?
Thorsen, A. V. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, DTU Fødevareinstituttet. 40 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Reformuleringer sparer kalorier uden røde tal på bundlinjen
Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, Let indkøbet. Sommer, I., Toft, V. & Hansen, G. L. (red.). Kræftens Bekæmpelse, s. 6-8 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Formidling
- Udgivet
Sin taxes, paternalism, and justifiability to all: Can paternalistic taxes be justified on a public reason-sensitive account?
Nielsen, Morten Ebbe Juul & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, I: Journal of Social Philosophy. 47, 1, s. 55-69 15 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 919330
Flest downloads
-
6208
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3588
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet