Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2014
  2. Udgivet

    Does the environmental gain of switching to the healthy New Nordic Diet outweigh the increased consumer cost?

    Saxe, H. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2014, Proceedings of the 9th International Conference on Life Cycle Assessment in the Agri-Food Sector. Schenck, R. & Huizenga, D. (red.). American Center for Life Cycle Assessment, s. 1184-1193 10 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Hvilke egenskaber lægger forbrugeren vægt på i forskellige fødevarer - resultater af en spørgeskemaundersøgelse

    Jensen, Jørgen Dejgård, Bonnichsen, O. & Mørkbak, M. R., 2014, Symposium i anvendt statistik 2014. Linde, P. (red.). København: Danmarks Statistik, s. 54-64 11 s. (Symposium i anvendt statistik, Bind 2014).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  4. Udgivet

    Outlook for the competitiveness of Nordic and Baltic livestock sectors on the EU market

    Jensen, Jørgen Dejgård, Krisciukaitiene, I., Niemi, J., Salputra, G. & Sepp, M., 2014, NJF Seminar 467 Economic framework conditions, productivity and competitiveness of Nordic and Baltic agriculture and food industries: Programme and abstracts. s. 19-20 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

ID: 919330