Jørgen Dejgård Jensen
Professor
- 2021
- Udgivet
The global animal food market: drivers and challenges
Garcia Bouyssou, Clara, Jensbye, Lærke Godsk, Jensen, Jørgen Dejgård & Yu, Wusheng, 2021, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 111 s. (IFRO Report; Nr. 298).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2020
- Udgivet
An economic model to analyse the costs of meal service provision to home-dwelling older adults
Jensen, Jørgen Dejgård, 2020, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 36 s. (IFRO Documentation; Nr. 2020/2).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2019
- Udgivet
Indirekte nyttevirkninger af svineproduktion
Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Hansen, Henning Otte, Lund, Thomas Bøker, Olsen, Jakob Vesterlund & Sandøe, Peter, 2019, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 89 s. (IFRO Dokumentation; Nr. 2019/2).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2018
- Udgivet
Økonomiske vurderinger i forhold til værdikæden for Gul Bioraffinering
Jensen, Jørgen Dejgård, Gylling, M. & Jørgensen, H., 2018, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 11 s. (IFRO Dokumentation; Nr. 2018/6).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2016
- Udgivet
Omlægning til økologi: hvad koster det?
Thorsen, A. V. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, DTU Fødevareinstituttet. 40 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2014
- Udgivet
Economic analysis of developing a Campylobacter vaccine to poultry: a real options approach
Jensen, Jørgen Dejgård, Lund, M. & Fabricius, O., 2014, Frederiksberg: Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 88 s. (IFRO Report; Nr. 227).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Ny Nordisk Mad: Markedstendenser
Nielsen, K. A. B. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2014, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 66 s. (IFRO Rapport; Nr. 233).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2012
- Udgivet
Rammevilkår for den danske økologiske jordbrugssektor: og analyser af differentieret omlægningsstøtte
Jensen, Jørgen Dejgård, Jespersen, L. M., Tvedegaard, N. K. & Halberg, N., 2012, København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 197 s. (Rapport / Fødevareøkonomisk Institut; Nr. 213).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Sektor- og samfundsøkonomisk vurdering af 3 scenarier for en udvidet dansk produktion og raffinering af biomasse: baggrundsnotat
Jacobsen, L. B. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2012, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 17 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- 2010
- Udgivet
Landbrugets økonomi 2009: Danish Agricultural Economy 2009
Jensen, Jørgen Dejgård (red.), Lund, M. (red.), Svejstrup, Per (red.) & Zobbe, Henrik (red.), 2010, København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 139 s. (Landbrugets Økonomi, Bind 2009).Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
ID: 919330
Flest downloads
-
6193
downloads
Economic costs and benefits of promoting healthy takeaway meals at workplace canteens
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
3587
downloads
The new Nordic diet - consumer expenditures and economic incentives estimated from a controlled intervention
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet