Hvad er "rigtig" mad?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Standard

Hvad er "rigtig" mad? / Jensen, Katherine.

Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 145-156.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

Harvard

Jensen, K 2012, Hvad er "rigtig" mad? i L Holm & ST Kristensen (red), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave udg, Munksgaard , København, s. 145-156. <http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx>

APA

Jensen, K. (2012). Hvad er "rigtig" mad? I L. Holm, & S. T. Kristensen (red.), Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver (2. udgave udg., s. 145-156). Munksgaard . http://www.gyldendal-akademisk.dk/Books/9788762809291.aspx

Vancouver

Jensen K. Hvad er "rigtig" mad? I Holm L, Kristensen ST, red., Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. 2. udgave udg. København: Munksgaard . 2012. s. 145-156

Author

Jensen, Katherine. / Hvad er "rigtig" mad?. Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Lotte Holm ; Søren Tange Kristensen. 2. udgave. udg. København : Munksgaard , 2012. s. 145-156

Bibtex

@inbook{bdd0e16105984c9fb3ed0048f96c3c9f,
title = "Hvad er {"}rigtig{"} mad?",
author = "Katherine Jensen",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-628-0929-1",
pages = "145--156",
editor = "Lotte Holm and Kristensen, {S{\o}ren Tange}",
booktitle = "Mad, mennesker og m{\aa}ltider",
publisher = "Munksgaard ",
address = "Danmark",
edition = "2. udgave",

}

RIS

TY - CHAP

T1 - Hvad er "rigtig" mad?

AU - Jensen, Katherine

PY - 2012

Y1 - 2012

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-628-0929-1

SP - 145

EP - 156

BT - Mad, mennesker og måltider

A2 - Holm, Lotte

A2 - Kristensen, Søren Tange

PB - Munksgaard

CY - København

ER -

ID: 40750357