Sigrid Denver

Sigrid Denver

Lektor


  1. Udgivet

    Are organic consumers healthier than others?

    Krarup, S., Christensen, Tove & Denver, Sigrid, 2008, Cultivating the future based on science: vol 2: livestock, socio-economy and cross disciplinary research in organic agriculture. Neuhoff, D., Halberg, N., Alföldi, T., Lockeretz, W., Thommen, A., Rasmussen, I. A., Hermansen, J., Vaarst, M., Lueck, L., Caporali, F., Jensen, H. H., Migliorini, P. & Willer, H. (red.). International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), s. 502-505 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Are there economic benefits of improving biosecurity in cattle herds in relation to foot and mouth disease in Denmark?

    Denver, Sigrid, Alban, L., Boklund, Anette, Halasa, T., Houe, Hans, Mortensen, S. & Christensen, Tove, mar. 2017, International Society for Economics and Social Sciences of Animal Health: Inaugural Meeting: Conference abstracts. s. 79 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Consumer preferences for welfare pork - is the interest for tenderloin greater than for minced meat?

    Denver, Sigrid, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 289-294 6 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Differentiated food taxes as a tool in health and nutrition policy

    Smed, S., Jensen, Jørgen Dejgård & Denver, Sigrid, 2005, The future of rural Europe on a global agri-food system. European Association of Agricultural Economists, s. 1-15 15 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  5. Udgivet

    Do Danish consumers prefer an organic vegetarian meal or a non-organic meaty alternative? Evidence from a choice experiment

    Christensen, Tove & Denver, Sigrid, 2018, International Food Marketing Research Symposium : Conference Proceedings. s. 59-63 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  6. Udgivet

    Economic analysis of activities to prevent foot and mouth disease in Denmark

    Denver, Sigrid, Alban, L., Boklund, Anette, Halasa, T., Houe, Hans, Mortensen, S., Rattenborg, E., Tamstorf, T. V., Zobbe, Henrik & Christensen, Tove, 2016, Food futures: ethics, science and culture. Olsson, I. A. S., Araújo, S. M. & Vieira, M. F. (red.). Wageningen Academic Publishers, s. 479-483 5 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Forbrugerefterspørgsel efter dansk velfærdssvinekød i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland: en segmentanalyse baseret på indkøbsparametre og forbrug af svinekød

    Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Lund, Thomas Bøker, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 33-46 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  8. Udgivet

    Forbrugerefterspørgsel efter udenlandsk og nationalt produceret velfærdssvinekød i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland: en segmentanalyse baseret på forbrugernes dyreetiske orienteringer

    Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Christensen, Tove & Sandøe, Peter, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 49-59 11 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  9. Udgivet

    Hvor stort et marked vil der være for dansk velfærdssvinekød?

    Christensen, Tove, Olsen, Jakob Vesterlund, Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, L. J., Sandøe, Peter & Esbjerg, L., 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 87-95 9 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  10. Udgivet

    Hvordan opfatter forbrugeren økologi?

    Denver, Sigrid & Christensen, Tove, 2011, Økologiske fødevarer: hvor bevæger forbrugerne sig hen?. Tveit, G. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Center for Bioetik og Risikovurdering, s. 49-61 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4235425