Katherine O'Doherty Jensen
Lektor emeritus
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg C
1 - 5 ud af 5Pr. side: 10
- 2008
- Udgivet
Consumption of organic foods from a life history perspective: an explorative study among Danish consumers
Lund, Thomas Bøker & Jensen, Katherine O'Doherty, 2008, Copenhagen: Department of Human Nutrition, University of Copenhagen. 64 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Rapport › Forskning
- Udgivet
Hvorfor køber forbrugerne økologi?
Jensen, Katherine O'Doherty, Lund, Thomas Bøker, Andersen, L. M., Christensen, V. T., Krarup, S., Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Bossen, H., Hindborg, H., Roland, T. & Øllgaard, G., 2008, Udvikling, vækst og integritet i den danske økologisektor: vidensyntese om muligheder og barrierer for fortsat udvikling og markedsbaseret vækst i produktion, forarbejdning og omsætning af økologiske produkter. Alrøe, H. F. & Halberg, N. (red.). Foulum: ICROFS, s. 91-129 39 s. (Vidensyntese; Nr. 1).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Nye forbruger-segmenter
Jensen, Katherine O'Doherty, 2008, I: Økologisk Jordbrug. 28, 406, 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
The character of demand in mature organic food markets: Great Britain and Denmark compared
Wier, M., Jensen, Katherine O'Doherty, Andersen, L. M. & Millock, K., 2008, I: Food Policy. 33, 5, s. 406-421 16 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Understanding the organic consumer through narratives: an international comparison
Midmore, P., Ayres, N., Lund, Thomas Bøker, Naspetti, S., Zanoli, R. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2008, Cultivating the future based on science: volume 2: livestocks, socio-economy and cross disciplinary research in organic agriculture. Neuhoff, D., Halberg, N., Alföldi, T., Lockeretz, W., Thommen, A., Rasmussen, I. A., Hermansen, J., Vaarst, M., Lueck, L., Caporali, F., Jensen, H. H., Migliorini, P. & Willer, H. (red.). International Society of Organic Agriculture Research (ISOFAR), s. 256-260 5 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4237502
Flest downloads
-
2206
downloads
The Contribution of Cognitive Semantics to the Development of Sociological Theory of Food Culture and Food Practices
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
183
downloads
Sociological aspects of meat in meals: Cultural impacts and meal patterns
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Udgivet -
12
downloads
Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet