Katherine O'Doherty Jensen

Katherine O'Doherty Jensen

Lektor emeritus


  1. Udgivet

    Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe

    Jensen, Katherine O'Doherty, Denver, Sigrid & Zanolic, R., 2011, I: N J A S Wageningen Journal of Life Sciences. 58, 3-4, s. 79-84 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Consumer acceptance of the New Nordic Diet. An exploratory study

    Micheelsen, A., Holm, Lotte & Jensen, Katherine O'Doherty, 2013, I: Appetite. 70, s. 14-21 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Consumption of organic foods from a life history perspective: an explorative study among Danish consumers

    Lund, Thomas Bøker & Jensen, Katherine O'Doherty, 2008, Copenhagen: Department of Human Nutrition, University of Copenhagen. 64 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Distributionsformens betydning for troværdigheden af økologiske fødevarer

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2006, FØJO II - Forskning i økologisk jordbrug og økologiske fødevaresystemer 2000-2005. Sørensen, L. S. & Andreasen, C. B. (red.). Forskningscenter for Økologisk Jordbrug og Fødevaresystemer, s. 136-139 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  6. Udgivet

    Framework for understanding misleading information in daily shopping

    Clement, J., Andersen, M. S. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, I: Qualitative Market Research. 15, 2, s. 110-127 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Globalisation as a challenge or opportunity for organic farming

    El-Naggar, A. H. A. A., Ounmaa, A., Muuka, E., Zaleckas, E., Abraityté, G., Jansons, I., Rasmussen, J. J., Ahnström, J., Pirhofer-Walzi, K., Jensen, K. OD., Jørgensen, K. F., Sarunaite, L., Bleidere, M., Knudsen, M. T., Pugliese, M., Nielsen, M. H. M., Bellostas Muguerza, N., Bakewell-Stone, P., Hansen, P. K., Al-Kufaishi, S. A. A-A. & 5 flere, Kobayashi, Sofie, Rydberg, T., Klubova, V., Liorancas, V. & Jensen, H. H., 2006, I: DARCOFenews. 1, s. 1-3 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Gradient criteria of appraisal in the constructions of culinary convention: the case of organic foods

    Jensen, Katherine O'Doherty, 2000, Appetite. Booth, D. & Sobal, J. (red.). 35 udg. Academic Press, s. 207 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  9. Udgivet

    Heart disease among post-menopausal women: acceptability of functional foods as a preventive measure

    Korzen-Bohr, S. M. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2006, I: Appetite. 46, 2, s. 152-163 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Hvorfor køber forbrugerne økologi?

    Jensen, Katherine O'Doherty, Lund, Thomas Bøker, Andersen, L. M., Christensen, V. T., Krarup, S., Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Bossen, H., Hindborg, H., Roland, T. & Øllgaard, G., 2008, Udvikling, vækst og integritet i den danske økologisektor: vidensyntese om muligheder og barrierer for fortsat udvikling og markedsbaseret vækst i produktion, forarbejdning og omsætning af økologiske produkter. Alrøe, H. F. & Halberg, N. (red.). Foulum: ICROFS, s. 91-129 39 s. (Vidensyntese; Nr. 1).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4237502