Katherine O'Doherty Jensen

Katherine O'Doherty Jensen

Lektor emeritus


  1. 2014
  2. Udgivet

    Living with the New Nordic Diet

    Micheelsen, A., Holm, Lotte & Jensen, Katherine O'Doherty, 2014, I: British Food Journal. 116, 8, s. 1247-1258 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. 2013
  4. Udgivet

    Consumer acceptance of the New Nordic Diet. An exploratory study

    Micheelsen, A., Holm, Lotte & Jensen, Katherine O'Doherty, 2013, I: Appetite. 70, s. 14-21 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    The emergence of diverse organic consumers: does a mature market undermine the search for alternative products?

    Lund, Thomas Bøker, Andersen, Laura Mørch & Jensen, Katherine O'Doherty, 2013, I: Sociologia Ruralis. 53, 4, s. 454–478 25 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2012
  7. Udgivet

    Framework for understanding misleading information in daily shopping

    Clement, J., Andersen, M. S. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, I: Qualitative Market Research. 15, 2, s. 110-127 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The stability and instability of organic expenditures in Denmark, Great Britain, and Italy

    Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Jensen, Jørgen Dejgård & Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, I: Journal of International Food & Agribusiness Marketing. 24, 1, s. 47-65 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2011
  10. Udgivet

    Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe

    Jensen, Katherine O'Doherty, Denver, Sigrid & Zanolic, R., 2011, I: N J A S Wageningen Journal of Life Sciences. 58, 3-4, s. 79-84 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2008
  12. Udgivet

    The character of demand in mature organic food markets: Great Britain and Denmark compared

    Wier, M., Jensen, Katherine O'Doherty, Andersen, L. M. & Millock, K., 2008, I: Food Policy. 33, 5, s. 406-421 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. 2006
  14. Udgivet

    Globalisation as a challenge or opportunity for organic farming

    El-Naggar, A. H. A. A., Ounmaa, A., Muuka, E., Zaleckas, E., Abraityté, G., Jansons, I., Rasmussen, J. J., Ahnström, J., Pirhofer-Walzi, K., Jensen, K. OD., Jørgensen, K. F., Sarunaite, L., Bleidere, M., Knudsen, M. T., Pugliese, M., Nielsen, M. H. M., Bellostas Muguerza, N., Bakewell-Stone, P., Hansen, P. K., Al-Kufaishi, S. A. A-A. & 5 flere, Kobayashi, Sofie, Rydberg, T., Klubova, V., Liorancas, V. & Jensen, H. H., 2006, I: DARCOFenews. 1, s. 1-3 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningfagfællebedømt

  15. Udgivet

    Heart disease among post-menopausal women: acceptability of functional foods as a preventive measure

    Korzen-Bohr, S. M. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2006, I: Appetite. 46, 2, s. 152-163 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  16. 2005
  17. Udgivet

    The acceptability of isoflavones as a treatment of menopausal symptoms: a European survey among postmenopausal women

    Koebnick, C., Reimann, M., Carlsohn, A., Korzen-Bohr, S. M., Bügel, Susanne Gjedsted, Hallund, J., Rossi, L., Branca, F., Hall, W., Williams, C., Zunft, H. F. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2005, I: Climacteric. 8, 3, s. 230-242 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 Næste

ID: 4237502