Peter Sandøe
Sektionsleder, Professor
- 2015
- Udgivet
A matter of importance: considering benefit in animal ethics review
Olsson, I. A. S., Varga, O. & Sandøe, Peter, 2015, Taking ethical considerations into account? Methods to carry out the harm-benefit analysis according to the EU Directive 2010/6/EU: proceedings of a symposium at the Messerli Research Institute, Vienna, March 2013. Grimm, H., Alzmann, N. & Marashi, V. (red.). s. 33-36 4 s. (ALTEX Proceedings; Nr. 1, Bind 4).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
A view to a (staged) kill? The perception of game bird shooting among different Danish stakeholders: hunters, landowners and the general public
Gamborg, Christian, Jensen, Frank Søndergaard & Sandøe, Peter, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 207-212 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
- Udgivet
Are we ready for back-to-nature crop breeding?
Palmgren, Michael, Edenbrandt, A. K., Vedel, S. E., Andersen, M. M., Landes, X., Østerberg, J. T., Falhof, J., Olsen, L. I., Christensen, Søren Brøgger, Sandøe, Peter, Gamborg, Christian, Kappel, Klemens, Thorsen, Bo Jellesmark & Pagh-Rasmussen, Peter, 2015, I: Trends in Plant Science. 20, 3, s. 155-164 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Companion animal welfare and ethics - what is the role of the veterinary profession?
Sandøe, Peter, Corr, S. & Palmer, C., 2015, Vethics for vets: animal welfare and veterinary medicine. s. 19-21 3 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Consumer preferences for welfare pork - is the interest for tenderloin greater than for minced meat?
Denver, Sigrid, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 289-294 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Contextuality of pig welfare - a study comparing public perception in three European countries
Thorslund, C. A. H., Lassen, J. & Sandøe, Peter, 2015, Know your food: food ethics and innovation. Dumitras, D. E., Mugurel Jitea, I. & Aerts, S. (red.). Wageningen: Wageningen Academic Publishers, Bind 1. s. 300-305 6 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
- Udgivet
Does culling improve the welfare of zoo animals?
Sandøe, Peter, Kasperbauer, T. J. & Holst, B., 2015, Animal populations - world resources and animal welfare: UFAW international animal welfare science symposium. Universities Federation for Animal Welfare, s. 28 1 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferenceabstrakt i proceedings › Forskning
- Udgivet
Dyrevelfærden kommer ikke af sig selv til de danske malkekøer
Sandøe, Peter, Andersen, P. H., Houe, Hans & Thomsen, P. T., 2015, I: Dansk Veterinaertidsskrift. 98, 1, s. 49 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Kommentar/debat › Formidling
- Udgivet
Et samlet mål for dyrevelfærd?
Sandøe, Peter, Andreasen, S. N., Forkman, Björn, Houe, Hans & Jensen, Karsten Klint, 2015, I: Bovilogisk. 29, 5, s. 30-35 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning
ID: 921743
Flest downloads
-
12328
downloads
Animal ethics
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
9752
downloads
Current issues in fish welfare: review paper
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet -
9035
downloads
Animal futures: the changing face of animal ethics
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet