Katherine O'Doherty Jensen
Lektor emeritus
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23, 1958 Frederiksberg C
- Udgivet
Framework for understanding misleading information in daily shopping
Clement, J., Andersen, M. S. & Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, I: Qualitative Market Research. 15, 2, s. 110-127 18 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
The stability and instability of organic expenditures in Denmark, Great Britain, and Italy
Denver, Sigrid, Christensen, Tove, Jensen, Jørgen Dejgård & Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, I: Journal of International Food & Agribusiness Marketing. 24, 1, s. 47-65 19 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Udfordring eller mulighed for økologien
El-Naggar, A. H. A. A., Ounmaa, A., Muukka, E., Zaleckas, E., Abraityté, G., Jansons, I., Rasmussen, J., Ahnström, J., Pirhofer-Walzl, K., Jensen, K. OD., Jørgensen, K. F., Saurinaite, L., Bleidere, M., Knudsen, M. T., Pugliese, M., Nielsen, M. H. M., Bellostas Muguerza, N., Bakewell-Stone, P., Hansen, P. K., Al-Kufaishi, S. A. A-A. & 5 flere, , 2005, I: moMentum. 4, s. 29-31 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Formidling
- Udgivet
Globalisation as a challenge or opportunity for organic farming
El-Naggar, A. H. A. A., Ounmaa, A., Muuka, E., Zaleckas, E., Abraityté, G., Jansons, I., Rasmussen, J. J., Ahnström, J., Pirhofer-Walzi, K., Jensen, K. OD., Jørgensen, K. F., Sarunaite, L., Bleidere, M., Knudsen, M. T., Pugliese, M., Nielsen, M. H. M., Bellostas Muguerza, N., Bakewell-Stone, P., Hansen, P. K., Al-Kufaishi, S. A. A-A. & 5 flere, , 2006, I: DARCOFenews. 1, s. 1-3 3 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Letter › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Authenticity and fraud: information to retailers regarding control og quality and safety in organic production chains
Elzakker, B. V., Neuendorff, J., Torjusen, H., Jensen, Katherine O'Doherty & Brandt, K., 2005, University of Newcastle upon TynePublikation: Andet › Andet bidrag › Formidling
- Udgivet
Svar til Claus Meyer: Der er væsentlige barrierer for ny nordisk hverdagsmad
Holm, Lotte & Jensen, Katherine O'Doherty, 29 aug. 2013, I: Politiken. s. 8 1 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Bidrag til avis - Kommentar/debat › Formidling
- Udgivet
Mad og identitet
Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 335-346 12 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Hvad er "rigtig" mad?
Jensen, Katherine O'Doherty, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 145-156 12 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Økologisk fødevareforbrug
Jensen, Katherine O'Doherty & Lund, Thomas Bøker, 2012, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 2. udgave udg. København: Munksgaard , s. 253-268 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Undervisning
- Udgivet
Hvorfor køber forbrugerne økologi?
Jensen, Katherine O'Doherty, Lund, Thomas Bøker, Andersen, L. M., Christensen, V. T., Krarup, S., Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Bossen, H., Hindborg, H., Roland, T. & Øllgaard, G., 2008, Udvikling, vækst og integritet i den danske økologisektor: vidensyntese om muligheder og barrierer for fortsat udvikling og markedsbaseret vækst i produktion, forarbejdning og omsætning af økologiske produkter. Alrøe, H. F. & Halberg, N. (red.). Foulum: ICROFS, s. 91-129 39 s. (Vidensyntese; Nr. 1).Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
ID: 4237502
Flest downloads
-
2204
downloads
The Contribution of Cognitive Semantics to the Development of Sociological Theory of Food Culture and Food Practices
Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Ph.d.-afhandling › Forskning
Udgivet -
182
downloads
Sociological aspects of meat in meals: Cultural impacts and meal patterns
Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Konferencebidrag i proceedings › Forskning
Udgivet -
12
downloads
Actual and potential development of consumer demand on the organic food market in Europe
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Udgivet