Tina Hansen
Studielektor
- 2007
- Udgivet
'Animal ethics dilemma': an interactive learning tool for university and professional training
Hanlon, A. J., Algers, A., Dich, Trine, Hansen, Tina, Loor, H. & Sandøe, Peter, 2007, I: Animal Welfare. 16, Suppl. 1, s. 155-158 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2005
- Udgivet
Comparison of methods for assessing reverse osmosis membrane treatment of shrimp process water
Casani, S., Hansen, Tina, Christensen, J. & Knoechel, Susanne, 2005, I: Journal of Food Protection. 68, 4, s. 801-807 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Growth inhibition of Listeria monocytogenes by a nonbacteriocinogenic Carnobacterium piscicola
Nilsson, L., Hansen, Tina, Garrido, P., Buchrieser, C., Glaser, P., Knoechel, Susanne, Gram, L. & Gravesen, A., 2005, I: Journal of Applied Microbiology. 98, 1, s. 172-183 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2003
- Udgivet
Image analysis method for evaluation of specific and non-specific hand contamination
Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 2003, I: Journal of Applied Microbiology. 94, 3, s. s.483-494 12 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2002
- Udgivet
Frequency of bacteriocin resistance development and associated fitness costs in Listeria monocytogenes
Gravesen, A., Jydegaard Axelsen, A., Silva, J. M. D., Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 2002, I: Applied and Environmental Microbiology. 68, 2, s. 756-764 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1999
- Udgivet
Heat shock-induced thermotolerance in Listeria monocytogenes 13-249 is dependent on growth phase, pH and lactic acid
Jørgensen, F., Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 1999, I: Food Microbiology. 16, s. 185-194 10 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Quantitative considerations used in HACCP applied for a hot-fill production line
Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 1999, I: Food Control. 10, s. 149-159 11 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1998
- Udgivet
Oxidative and sensory changes during bulk and retail storage of hot-filled turkey casserole
Juncher, Dorte, Hansen, Tina, Eriksen, H., Skovgaard, I. M., Knoechel, Susanne & Bertelsen, Grete, 1998, I: Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A. 206, s. 378-381 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 1996
- Udgivet
Thermal inactivation of Listeria monocytogenes during rapid and slow heating in sous vide cooked beef
Hansen, Tina & Knoechel, Susanne, 1996, I: Letters in Applied Microbiology. 22, s. 425-428 4 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
ID: 4241000