Jørgen Dejgård Jensen

Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2021
  2. Published

    The global animal food market: drivers and challenges

    Garcia Bouyssou, Clara, Jensbye, Lærke Godsk, Jensen, Jørgen Dejgård & Yu, Wusheng, 2021, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 111 p. (IFRO Report; No. 298).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  3. 2020
  4. Published

    An economic model to analyse the costs of meal service provision to home-dwelling older adults

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2020, Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 36 p. (IFRO Documentation; No. 2020/2).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  5. 2019
  6. Published

    Indirekte nyttevirkninger af svineproduktion

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Hansen, Henning Otte, Lund, Thomas Bøker, Olsen, Jakob Vesterlund & Sandøe, Peter, 2019, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 89 p. (IFRO Dokumentation; No. 2019/2).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  7. 2018
  8. Published

    Økonomiske vurderinger i forhold til værdikæden for Gul Bioraffinering

    Jensen, Jørgen Dejgård, Gylling, M. & Jørgensen, H., 2018, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 11 p. (IFRO Dokumentation; No. 2018/6).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  9. 2016
  10. Published

    Omlægning til økologi: hvad koster det?

    Thorsen, A. V. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2016, DTU Fødevareinstituttet. 40 p.

    Research output: Book/ReportReportResearch

  11. 2014
  12. Published

    Economic analysis of developing a Campylobacter vaccine to poultry: a real options approach

    Jensen, Jørgen Dejgård, Lund, M. & Fabricius, O., 2014, Frederiksberg: Department of Food and Resource Economics, University of Copenhagen. 88 p. (IFRO Report; No. 227).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  13. Published

    Ny Nordisk Mad: Markedstendenser

    Nielsen, K. A. B. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2014, Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet. 66 p. (IFRO Rapport; No. 233).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  14. 2012
  15. Published

    Sektor- og samfundsøkonomisk vurdering af 3 scenarier for en udvidet dansk produktion og raffinering af biomasse: baggrundsnotat

    Jacobsen, L. B. & Jensen, Jørgen Dejgård, 2012, Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 17 p.

    Research output: Book/ReportReportResearch

  16. Published

    Rammevilkår for den danske økologiske jordbrugssektor: og analyser af differentieret omlægningsstøtte

    Jensen, Jørgen Dejgård, Jespersen, L. M., Tvedegaard, N. K. & Halberg, N., 2012, København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 197 p. (Rapport / Fødevareøkonomisk Institut; No. 213).

    Research output: Book/ReportReportResearch

  17. 2010
  18. Published

    Økonomiske analyser for landbruget af omkostnings-effektive klimatiltag

    Dubgaard, Alex, Nissen, C. J. V., Jespersen, H. M. L., Gylling, M., Jacobsen, Brian H., Jensen, Jørgen Dejgård, Hjort-Gregersen, K., Kejser, A. T. & Helt-Hansen, J., 2010, København: Fødevareøkonomisk Institut, Københavns Universitet. 208 p. (Rapport / Fødevareøkonomisk Institut; No. 205).

    Research output: Book/ReportReportResearch

Previous 1 2 3 Next

ID: 919330